GPS citygames: een actief en spannend uitje, vrijgezellenfeest, bedrijfsuitje of teambuilding in de stad

La mosca

HomeOVER ONSWIE ZIJN WIJ?

Location based gamesLa mosca ontwikkelt location based games, spelen waarbij de positie van elke speler een belangrijke rol speelt. Deze spelen worden mogelijk door de snelle ontwikkeling van telefoons met een ingebouwde GPS-ontvanger. Bovendien kan je met deze toestellen voortdurend het Net op, waardoor ze ook nog eens bijzonder interactief worden.

Geen evenementenbureau

La mosca is zelf geen evenementenbureau, maar we werken nauw samen met evenementenbureaus in België, Nederland, Frankrijk en Litouwen. Zij bieden onze spelen aan als teambuilding of bedrijfsuitje. La mosca richt zijn op zijn ‘core business’, namelijk het bedenken, ontwikkelen en commercialiseren van location based games, of citygames.Snelle groei

Kristof Van den Branden startte La mosca op in 2006, na tien jaar ervaring als internetconsultant en als (web)redacteur/journalist. Hij kreeg, als verwoed bordspelliefhebber, het idee voor de citygames al in 1998. Pas in 2005 vond hij de tijd rijp om het concept vorm te geven, om eind dat jaar de productie van The target (het eerste spel van la mosca) op te starten. Begin 2007 was The target en het tweede spel (Citytracks) klaar.

Nadien volgden nog The managers, Treasure of the Monk, Stad onder stroom en Codecrackers.

Populair als uitje of vrijgezellenfeest

Particulieren kunnen de La mosca games spelen door de toestellen te lenen in een verdeelpunt. Op dit ogenblik zijn er 7 punten in België, 5 in Nederland en 2 in Frankrijk, maar dit aantal breidt snel uit. Op korte termijn zijn er nieuwe punten gepland in Nederland, Franstalig België en Frankrijk, maar ook in andere landen is er sterke interesse voor onze activiteiten.

Voor particulieren is er voorlopig enkel het spel The target. Dit wordt vaak gespeeld door groepen als vrijgezellenfeest of als uitje in de stad. Bedrijven kunnen daarnaast nog 5 andere games spelen onder begeleiding van een evenementenbureau in alle Europese steden als teambuilding of incentive.
 

Teambuilding en bedrijfsuitje | Vrijgezellenfeest | Uitje in Utrecht, Rotterdam, Enschede, Groningen| VerwijzingenLa mosca in andere Europese landen