GPS citygames: een actief en spannend uitje, vrijgezellenfeest, bedrijfsuitje of teambuilding in de stad

La mosca

HomeCITYGAMESLOCATION BASED GAMES

Beleef een spannend avontuur in de stad

In onze location based games beleef je nieuwe avonturen in de stad. Je gaat op zoek naar het hoofdkwartier van een bende, je zit een ontsnapte gevangene op de hielen, je gaat op zoek naar de schat van een monnik of je bent plots een manager die een virtuele onderneming moet leiden!

De GPS-telefoon houdt je voortdurend in de gaten

Terwijl je beweegt in de stad, wordt jouw positie weergegeven op het scherm van een GPS-telefoon. Je ziet jezelf bewegen op het spelscherm, maar ook je mede- en tegenstanders zien je op hun mobieltje verschijnen. Ook virtuele voorwerpen staan op je spelkaart afgebeeld, zoals een touwladder, explosieven, goudstukken of een verborgen aanwijzing. Ga er naartoe en pik ze mee.

Het virtuele loopt over in de werkelijkheid

Zo kom je op allerlei plaatsen in de stad. Terwijl voorbijgangers niets in de gaten hebben, raap jij een stoorzender op bij het verkeerslicht, want die kan jou straks nog van passen komen, wanneer een stel agenten je op de hielen zit. Zo beleef je de spanning van een game niet van achter een scherm, maar middenin het stadscentrum, een ongekende belevenis!

Ideaal als uitje

Onze citygames lenen zich uitstekend voor een leuke dag uit in de stad, met vrienden of familie of met je collega’s op teambuilding. Goed voor 2 uur pure fun als uitje of op je vrijgezellenfeest of je verjaardag! In Nederland kunnen particulieren terecht in Enschede, Groningen, Rotterdam, Scheveningen en Utrecht. Bedrijven kunnen onder begeleiding spelen in alle Nederlandse steden.

 

Teambuilding en bedrijfsuitje | Vrijgezellenfeest | Uitje in Utrecht, Rotterdam, Scheveningen, Groningen| VerwijzingenLa mosca in andere Europese landen