GPS citygames: een actief en spannend uitje, vrijgezellenfeest, bedrijfsuitje of teambuilding in de stad

La mosca

HomeSPEELOP EEN VRIJGEZELLENAVOND

Speel The target tijdens een vrijgezellenavond

Organiseer je binnenkort een vrijgezellenavond en zoek je nog een leuke activiteit om met de vrijgezel en zijn vrienden te doen? Speel dan een spelletje The target. Goed om de avond mee te beginnen of om na een etentje helemaal in actie te schieten!

Zowel in Gent als in Antwerpen hebben we een uitleenpunt vlakbij de meeste cafés en restaurants, dus het spel kan naadloos aansluiten bij de rest van de vrijgezellenavond. Bovendien kan je 's weekends zelfs nog tot 6 uur 's nachts een game spelen! Gewoon even bellen of mailen naar Outpost Antwerpen of Gent om de toestellen te reserveren voor die avond.

Laat de vrijgezel de gangster spelen en ga er met de rest van de bende achteraan. Doorgaans spelen we The target met maximum 12 spelers (hier lees je er meer over), zodat de groepen snel kunnen beslissen en bewegen. Maar als je met een iets grotere groep het spelletje wil spelen, dan is dat geen probleem!

Hier vind je alle praktische informatie om The target te kunnen spelen op je vrijgezellenavond.

Teambuilding en bedrijfsuitje | Vrijgezellenfeest | Uitje in Utrecht, Rotterdam, Scheveningen, Groningen| VerwijzingenLa mosca in andere Europese landen