GPS citygames: een actief en spannend uitje, vrijgezellenfeest, bedrijfsuitje of teambuilding in de stad

La mosca

HomeONS AANBODTHE MANAGERS

The managers

CityTracks

In City Team Conquest run je met je team 1 of 2 dagen lang een bedrijf. Je haalt virtueel geld op aan cashpoints in de stad en koopt er goederen mee aan. Die sla je op in je virtuele stockruimte. Door opdrachten uit te voeren, krijg je het recht om je aangekochte goederen te verkopen. Zo krijg je opnieuw geld in het laatje om verder goederen te kopen.

Het spel wordt gestuurd vanop een centrale plaats in de stad. Hier heeft elk team 2 tot 3 spelers die de bewegingen en acties van hun teamgenoten kunnen volgen op een computerscherm. Deze ‘teamcoördinatoren' hebben voortdurend telefonisch contact met de spelers die zich op straat voortbewegen en geven hen instructies.

Want af en toe duiken er op de spelkaart een aantal buitenkansjes op. Dan is het aan de teamcoördinatoren om hun ‘straatspelers' snel op de hoogte te brengen van de plaatsen waar zij een promotie kunnen oppikken of een tijdelijk cashpoint kunnen leeghalen.

En er gebeuren nog meer onverwachte dingen: een dief gaat met geld aan de haal en moet gevat worden, een geldkoerier brengt geld van je bedrijf naar de bank en kan overvallen worden of straten worden onverwacht onderbroken, waardoor een straatspeler al zijn geld en promoties kan kwijtspelen...

Dit businessspel is ideaal als teambuilding en strategisch spel: je bent verplicht om goed te communiceren en te organiseren en om snel te handelen. En een goede strategie is noodzakelijk om het te halen van de concurrentie! Bovendien zorgen de opdrachten van de spelleiding voor de fun en afwisseling in het spel.

Deze game wordt aangeboden door het evenementenbureau Art of Events in alle Nederlandse steden.

 
CityTracks
Aantal spelers: 20 - 200
Toestellen:
Nokia 6110 Navigator
Doelgroep: bedrijven en organisaties op zoek naar een actief spel waarbij communicatie en strategie centraal staan
Steden: alle Nederlandse steden
Spelduur: te bepalen, minimum 3 uur, maximum 2 dagen
Kostprijs: wordt op maat gemaakt door het evenementenbureau Art of Events .
 

Teambuilding en bedrijfsuitje | Vrijgezellenfeest | Uitje in Utrecht, Rotterdam, Scheveningen, Groningen| VerwijzingenLa mosca in andere Europese landen