GPS citygames: een actief en spannend uitje, vrijgezellenfeest, bedrijfsuitje of teambuilding in de stad

La mosca

HomeONS AANBOD ONZE KLANTEN

Mister Amsterdam/ Mister Rotterdam/ Mister Den Haag (Nederland)


Bedrijfsuitje, familiefeest of gewoon een leuke dag: Mister Amsterdam/Rotterdam/Den Haag biedt  arrangementen op maat aan in deze steden . Ben je op zoek naar een leuke invulling voor een dag met klanten, collega's, vrienden of familie? Dan bent je hier aan het juiste adres!

Mister Amsterdam heeft het exclusieve recht op het begeleiden van The target voor bedrijven en organisaties in Amsterdam, en zusterbedrijven Mister Rotterdam en Mister Den Haag maken van The Target een belevenis in deze twee steden.

Contact: www.misteramsterdam.nl, www.misterrotterdam.nl, www.misterdenhaag.nl

Living story (Nederland)
Living Story brengt verhalen tot leven tijdens spannende bedrijfsuitjes, workshops & trainingen en met games als De Nacht van de Weerwolven , GPS Quest en nu ook The Target. Living Story laat je de magie van verhalen herbeleven. In bedrijfsuitjes, trainingen of als spannende avond uit .

Living story biedt The target aan in Utrecht voor groepen tussen 4 en 14 spelers.

Contact: www.livingstory.nl

Free Your Mind Events (Nederland)

 

 

 

 

 

Free Your Mind Events is een organisatie bureau voor sportieve- en semi-sportieve uitjes en evenementen, op het strand, in de natuur of in de stad of in het buitenland. Free Your Mind Events verzorgt gezellige en uitdagende evenementen voor groepen vanaf 10 personen. Het diverse aanbod van Free Your Mind Events biedt de mogelijkheid om voor iedereen een activiteit op maat te organiseren.

Free Your Mind Events biedt alle spellen van La Mosca aan in de grote steden van Nederland.

Contact: www.freeyourmindevents.nl

Art of Events (Nederland)

 

Art of Events Productions organiseert en verzorgt met veel plezier voor groepen originele, interactieve bedrijfsuitjes met een prettige mix van vermaak en teambuilding op elke daarvoor geschikte locatie in Nederland en omstreken.

Art of Events werkt volgens de gedachte dat een evenement moet zijn als een goede film; je moet er met meer energie uitkomen dan waarmee je er mee in bent gegaan! Om die reden biedt Art of Events uitsluitend haar in eigen beheer ontwikkelde activiteiten aan, maar voor de GPS tochten en games van La Mosca maken ze hier graag een uitzondering op!

Contact: www.artofevents.nl

FH Events (Nederland)

 

fH events organiseert in de regio Zuid-West Nederland bedrijfsuitjes en events als onderdeel van de Foresthill company.

Wij verzorgen in o.a. de volgende sfeervolle historische steden city events; Breda, Bergen op zoom, Middelburg, Zierikzee, Goes, Dordrecht en Brielle.

Mobile games, PDA-speltochten, GPS-games? Bezoek onze informatieve website; www.fhcityevents.nl

Een historisch stadscentrum, een maritiem verleden, intieme steegjes, nostalgische gebouwen en .. een modern teamuitje. Let 's play the game.
Wij bieden u de La mosca spelen en de mogelijkheid voor een programma op maat.

Contact: www.fhcityevents.nl

 

Teambuilding en bedrijfsuitje | Vrijgezellenfeest | Uitje in Utrecht, Rotterdam, Enschede, Groningen| VerwijzingenLa mosca in andere Europese landen