GPS citygames: een actief en spannend uitje, vrijgezellenfeest, bedrijfsuitje of teambuilding in de stad

La mosca

HomeOVER ONSOVERZICHT NIEUWSBERICHTEN

La mosca zoekt een country manager voor Spanje
Bericht van 11 februari 2009

La mosca wil snel uitbreiden naar Spanje. Hiervoor zoeken we een country manager die onze activiteiten uitbouwt in elk land. Je gaat op zoek naar verdeelpunten waar de geschikte GPS-mobieltjes worden uitgeleend aan de spelers: gamecafés, (jeugd)hotels, cafés, fitnesscentra, attractie- of vakantieparken... Daarnaast zoek je ook evenementenbureaus die onze spelen als teambuilding of incentive aanbieden aan bedrijven.

Je legt contacten met belangrijke spelers als telefoonfabrikanten en telecom operatoren. Je voert promotie voor de spelen via de media en het Web.

Je bent het eerste aanspreekpunt bij (technische) vragen van je klanten en je regelt de betalingen.

Profiel
 Beheerst de taal van het land perfect.
 Legt en onderhoudt vlot commerciële contacten.
 Ervaren computergebruiker.
 Interesse in spelen en in nieuwe technologieën.

Wij bieden
 Een halftijdse job (19 uur) die bij succes snel kan uitgroeien tot een voltijdse
 Een zeer leuk product dat zichzelf verkoopt.
 Technische en commerciële opleiding door La mosca.
 Het gevoel van de pionier die een innovatief product lanceert

Geïnteresseerd ? Stuur een mail met je CV naar kristof@lamosca.nl en overtuig ons dat jij de geknipte man of vrouw bent !

The target spoedig ook in Amsterdam en Amersfoort!
Bericht van 11 februari 2009

Na Enschede, Groningen, Rotterdam, Scheveningen en Utrecht, start The target binnenkort ook in Amsterdam en Amersfoort. In het gamecenter van Starbuzzgames zal je toestellen kunnen ontlenen om het spannende achtervolgingsspel te kunnen spelen voor je vrijgezellenfeest, uitje of teambuilding in Amersfoort, in Amsterdam kan je spoedig terecht bij Mokum Events.

Binnenkort meer informatie op deze site!

La mosca speelt voor het eerst in Litouwen
Bericht van 2 november 2008

De interesse voor onze spelen neemt sterk toe en dit tot ver buiten de landsgrenzen. La mosca gaat nu ook samenwerken met enkele evenementenbureaus in Litouwen. De voorbije maand speelden we er voor het eerst. De kuststad Palanga was een mooi decor voor het spel Codecrackers, aangeboden door het evenementenbureau Learning at Ease.

Speel nu ook The target in Frankrijk
Bericht van 1 november 2008

Na Nederland en België, kan je The target nu ook spelen in Frankrijk. Dijon en Salon-de-Provence zijn de eerste steden waar je toestellen kan ontlenen in een verdeelpunt van La mosca. Meer steden volgen nog in de loop van 2009. We houden je op de hoogte!


 

Teambuilding en bedrijfsuitje | Vrijgezellenfeest | Uitje in Utrecht, Rotterdam, Scheveningen, Groningen| VerwijzingenLa mosca in andere Europese landen