GPS citygames: een actief en spannend uitje, vrijgezellenfeest, bedrijfsuitje of teambuilding in de stad

La mosca

HomeOns aanbod GAMES OP MAAT

Een citygame op maat van jouw bedrijf of organisatie

La mosca ontwikkelt ook spelen op vraag van bedrijven en organisaties. Op dit ogenblik werken we bijvoorbeeld aan een toeristisch spel voor de Belgische gemeente Genk, een jongerenspel voor de stad Antwerpen en een historisch spel voor Muiden. Op deze manier leert een bezoeker de plek op een heel interactieve en speelse wijze kennen.

Onze citygames zorgen voor een unieke ervaring:

1. Uniek in de wereld
Nergens vind je een aanbod waarbij GPS-telefoons zulke nieuwe spelmogelijkheden bieden.

2. Heel sterke betrokkenheid van de spelers
Omdat alle spelers voortdurend zijn verbonden met onze spelserver, hebben de acties van je tegenstanders onmiddellijk gevolgen voor jouw situatie en word je meteen meegesleurd in het spel. De spanning is te snijden!

3.  Je omgeving krijgt een extra dimensie
Onze games kan je zowel in de stad als op andere plaatsen spelen, zoals forten, bossen, grote domeinen en pretparken. We hebben spelgebieden op bekende plaatsen als de tuinen van Versailles en de pretparken Disneyland Parijs en Bobbejaanland. Onze spelen maken deze plekken nog boeiender!

Het full service aanbod van La mosca

Heb je zelf een idee voor een citygame of wil je dat La mosca een spel voor jouw klanten uitwerkt? La mosca biedt jou een full service aan:

- we denken het spel uit of we bestuderen jouw idee
- we verzorgen de volledige productie van het spel, met inbegrip van het grafisch ontwerp
- we stellen geschikte toestellen voor
- we denken mee over de praktische uitwerking van het spel: uitleen van de toestellen, locaties, verzekering, datacommunicatie, hosting ...
- indien nodig, maken we ook een geanimeerde demo van het spel of een volledige website

Geïnteresseerd? Neem vrijblijvend contact met ons op.

Citygames voor teambuilding, incentives en evenementen


 

 

 

 

 

 

Citygames zijn ideaal voor teambuilding activiteiten. Je trekt in groep op stap doorheen de stad en gaat de strijd aan met andere teams, of je werkt samen om 1 doel te bereiken.

Het virtuele van onze spelen kan hierbij perefect gecombineerd worden met 'real-life' elementen: opdrachten die de deelnemers moeten uitvoeren, interactie met stadsbewoners of medewerkers van het evenementenbureau, het uitdossen van de spelers in agent, ridder of boef of het aanbieden van extra hulpmiddelen voor de spelers, zoals een fiets, bootje of tickets voor het openbaar vervoer.

Je kan onze spelen overigens overal spelen, dus ook op bestemmingen waar je met een groep als incentive naartoe trekt. Dus: een citygame in Veneti├ź of Barcelona, je vraagt het maar!

Daarnaast zijn citygames heel leuk als attractie op allerlei evenementen, zoals muziek- of stadsfestivals, dealerontmoetingen of congressen. Je biedt er je publiek een unieke ervaring mee aan.

 

Teambuilding en bedrijfsuitje | Vrijgezellenfeest | Uitje in Utrecht, Rotterdam, Enschede, Groningen| VerwijzingenLa mosca in andere Europese landen