GPS citygames: een actief en spannend uitje of vrijgezellenfeest in de stad

La mosca

HomeONS AANBODCODECRACKERS

Codecrackers

In de stad is een gevaarlijke bende aan het werk. Ze wint fortuinen met maffiapraktijken en het verhaal doet de ronde dat deze bende een fabuleus bedrag op haar rekening heeft staan. En dat het moeilijk, maar niet onmogelijk is om deze bankrekening te plunderen.

De uitdaging voor jouw team: vind het hoofdkwartier van de bende en kraak de code van hun bankrekening. Zo vang je twee vliegen in één klap: je legt de bende helemaal droog én je wordt schatrijk, want hun fortuin wordt geschat op 5 miljoen euro!

De bende gaat soms wat slordig te werk. Hierdoor laat ze allerlei sporen achter in de stad. Trek daarom naar de plaatsen waar je aanwijzingen kan verzamelen over de geheime schuilplaats van de boeven. Voor sommige aanwijzingen heb je alle tijd, maar voor andere moet je je echt wel reppen. Ze zijn er maar een korte tijd te vinden ofwel is een ander team er mee aan de haal!

De aanwijzingen kunnen ook alle mogelijke vormen aannemen: misschien heeft een bendelid wel een koffer achtergelaten op het station of staat er ergens een verdachte wagen geparkeerd? Kijk goed uit je doppen, want niets is wat het lijkt in deze stad!

En bovendien: de bende ligt niet te slapen! Er zijn 2 bendeleden op pad die jouw team proberen uit te schakelen. Met hun radar volgen ze voortdurend jullie spoor...

Het komt er dus op aan om snel te handelen en goed na te denken over de aanwijzingen die je onderweg vindt. Gegarandeerd een spannend bedrijfsuitje!

 
CityTracks

Aantal spelers: 20 - 200
Toestellen:
Nokia 6110 Navigator
Doelgroep: bedrijven en organisaties op zoek naar spanning en avontuur in de stad
Steden: alle Nederlandse steden
Spelduur: te bepalen, minimum 2 uur, maximum 4 uur
Kostprijs: wordt op maat gemaakt door de evenementenbureaus die Codecrackers begeleiden: Living Story, Mister Amsterdam/Rotterdam/Den Haag, Art of Events, FH Events, Free Your Mind Events, Event games
Al gespeeld door: Mirasol, Tele Atlas, Unilever, Novartis, Karamba, Angel Trains, Salto, Deloitte

 

Teambuilding en bedrijfsuitje | Vrijgezellenfeest | Uitje in Utrecht, Rotterdam, Scheveningen, Groningen| VerwijzingenLa mosca in andere Europese landen